de Wilde & associés - vennoten - Géraldine Hollanders de Ouderaen

Géraldine Hollanders de Ouderaen

Vennoot

de Wilde & associés - vennoten - Jean-Emmanuel Beernaert

Jean-Emmanuel Beernaert

Vennoot

de Wilde & associés - vennoten - Fabienne Ligot

Fabienne Ligot

Vennoot

de Wilde & associés - vennoten - Nathalie Lannoy

Nathalie Lannoy

Vennoot

de Wilde & associés - vennoten - Emmanuel de Wilde d’Estmael

Emmanuel de Wilde d’Estmael

Vennoot

de Wilde & associés - vennoten - Bérénice Delahaye

Bérénice Delahaye

Vennoot

“de Wilde & vennoten” wil een menselijke dimensie bewaren teneinde de rechtstreekse en persoonlijke relatie met haar cliënten te begunstigen.

Wie zijn wij?

“de Wilde & vennoten” is een advocatenassociatie die werd opgericht in 2015.

Het stichtende idee van de vennoten is om een complete juridische dienst te bieden aan particulieren en families, in hun vermogensrechtelijke en persoonlijke bestanddelen.

Wij bieden onze expertise op burgerlijk en fiscaal vlak aan in de volgende gebieden: afstammingsrecht, recht van koppels, onbekwaamheden, vermogensplanning, vennootschapsrecht en erfrecht.

Al deze activiteiten zijn geïntegreerd in hun nationale en internationale dimensie.

  • Onze specialisatie is de vrucht van onze ervaring en ons academisch parcours. Wij zien toe op het actualiseren van onze kennis en op het uitdiepen van de meest complexe materies door publicaties, opleidingen en conferenties of de medewerking aan verschillende hoog aangeschreven juridische tijdschriften.
  • Doordat wij deze domeinen van het familie- en vermogensrecht perfect beheersen, kunnen wij u compleet en kwaliteitsvol geïndividualiseerd advies verlenen. Wij geven daarnaast de voorkeur aan preventieve tussenkomsten en de minnelijke regeling van geschillen (door onderhandeling), maar staan onze cliënten uiteraard ook bij in geval van gerechtelijke betwistingen.

 “de Wilde & vennoten” wil een menselijke dimensie bewaren teneinde de rechtstreekse en persoonlijke relatie met haar cliënten te begunstigen.

x
Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze site te garanderen. Meer informaties. Aanvarden