News

de Wilde & associés - vennoten -

24-04-2018
Lees meer
de Wilde & associés - vennoten -

24-04-2018
Lees meer
de Wilde & associés - vennoten -

05-02-2018
Lees meer
de Wilde & associés - vennoten -

30-08-2015
Lees meer
de Wilde & associés - vennoten -

15-06-2015
Lees meer
de Wilde & associés - vennoten - Lorem ipsum dolor sit amet nl

Lorem ipsum dolor sit amet nl

01-01-2015
“de Wilde & vennoten” is een advocatenassociatie die werd opgericht in 2015. Het stichtende idee van de vennoten is om een...
Lees meer

“de Wilde & vennoten” is een advocatenassociatie die werd opgericht in 2015.

Het stichtende idee van de vennoten is om een complete juridische dienst te bieden aan particulieren en families, in hun vermogensrechtelijke en persoonlijke bestanddelen.

Wij bieden onze expertise op burgerlijk en fiscaal vlak aan in de volgende gebieden: afstammingsrecht, recht van koppels, onbekwaamheden, vermogensplanning, vennootschapsrecht en erfrecht.

Al deze activiteiten zijn geïntegreerd in hun nationale en internationale dimensie.

Onze specialisatie is de vrucht van onze ervaring en ons academisch parcours. Wij zien toe op het actualiseren van onze kennis en op het uitdiepen van de meest complexe materies door publicaties, opleidingen en conferenties of de medewerking aan verschillende hoog aangeschreven juridische tijdschriften.

Doordat wij deze domeinen van het familie- en vermogensrecht perfect beheersen, kunnen wij u compleet en kwaliteitsvol geïndividualiseerd advies verlenen. Wij geven daarnaast de voorkeur aan preventieve tussenkomsten en de minnelijke regeling van geschillen (door onderhandeling), maar staan onze cliënten uiteraard ook bij in geval van gerechtelijke betwistingen.

“de Wilde & vennoten” wil een menselijke dimensie bewaren teneinde de rechtstreekse en persoonlijke relatie met haar cliënten te begunstigen.

 

x
Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze site te garanderen. Meer informaties. Aanvarden